tralala tanklös

hej! 
kryssningen gick bra, dansade så fötterna fick ta stryk, men så är det!
Åt även jätte god mat osv.
är inte på så jätte bra humör för att skriva just nu, så skriver lite senare.. 
Ska nog ta mig en promenad i lilla sandviken och drömma mig bort.
kommer in några bilder sen :)


could lock the door, and it would ease the pain..

grillat & fotboll

Har precis kommit hem efter att ha varit nere i näset och grillat och spelat fotboll med världens bästa älskling & hans kompisar, massa skojj! Ska tvätta ansiktet med lite olika ansiktprodukter och sätta på en bra film och bara mysa resten utav kvällen.
Imorgon åker jag på kryssning så kommer vara ganska tyst i helgen, just like you know..  kommer bli skönt att komma bort från allt en liten stund, men dock så kommer jag sakna ihjäl mig efter min bobo även om jag bara är borta i knappt två dagar, men så är det när man är lycklig & kär!





I just wanna tell you're the one that I need, Baby you're the one, the only one for me.

Godmorgon!
Vaknade på strålande humör idag, dock så skulle jag prova 4par jeans som jag inte haft de senaste 2 månaderna..
Och jag fick dom inte över rumpan? tur att dansen gör lite resultat iaf men vill inte få ankrumpa, hah!
Ska snart packa lite inför morgondagen, jag och mamsen åker iväg på kryssning och äter massa god mat & festar, hahajapps, jag och mamma ska festa tillsammans, men hon är inte vilken mamma som hellst, hon är min bästaste mamma!
Nej nu ska jag sluta tjata och packa, senare åker jag in till degerfors med älskling och kollar när en kompis spelar match.
PUSS



haha cpbild


Best Girl - Taio Cruz

Godmorgon!
Hittade precis denna låt på en anna blogg och fastnade direkt för den, konstigt nog så har jag aldrig hört den även om den är två år gammal, hihi.
Gårdagen var helt okej, satt ute i solen några timmar, och senare mot kvällen åkte jag till min älskling och grillade med hans familj, dom är helt underbara! Vid tio åkte jag, gao och jenny till donken och satt där några timmar och tog sedan en långpromenad hem. Sitter nu och repar upp låten som jag fastnat för, ska fixa mig snart och sen kommer tvillingarna hs hit en stund, myspys!   Nej nu ska jag höja volymen och drömma mig bort!
puusss


Lite bilder från förrgår







Nattis i ett nötskal!

Godmorgon!
Gårdagen var seg men ändå väldigt mysig. Vaknade upp ganska tidigt med min älskling, vi åkte ut och övningskörde lite till lunedet. När alla väl gick ur bilden så kom jag på att jag glömt bilnycklarna i bilen, skulle då hastigt öppna bilen och hämta dom, men samtidigt som jag tog tag i dörren så låste sig bilen, och där stog vi utlåsta utan nycklar. Som tur var hade mamam motorcykeln så hon fick åka och hämta hemnyckeln som timmy hade hos en kompis och sen åka hem och hämra extra nyckeln till bilen, nattis i ett nötskal!  Senare blev det att lira lite fotboll med min babe, med min underbara kondis så gick det ju bra, eller inte hoho.
Senare mit kvällen gick vi till donken och åt lite och sen gick vi hem till honom, så våra små fötter fick allt lite stryk..
HAr inte gjort så mycket nu på morgonen, får se vad dagen bjuder på..
Har iallafall hunnit med frukost i solen, myspys!


i väntan på bilnycklarna, underhåller mig med att fota våra snygga fötter, alltid kul!





I don't want nobody but you

Gårdagen var helt okej, riktigt grym till en början men den ändrades i slutet av kvällen..
Var hemma hos en kompis och smådrack lite med mina underbara vänner och pojkvän, gick iväg till tivolit en stund enbart för karusellenas skull, riktigt kul!  Gick senare mot kvällen ner till viking med älskling och moffa pizza med honom ohc kuwe.
Sedan åkte jag och älskling hem och somnade till en skräckis, haha.
Väntar på mat nu, senare blir det att plocka lite i rummet och vid fem åker jag till min älskling.
Ikväll blir det tillbaka till tivolit och åka lite mer med hans syster och hennes pojkvän, fast denna gång nykter!


du lyser upp hela min värld, finaste du ♥

ögonen kollar i kors!

nejmentjena!
Kom hem från skolan för ett tag sedan, världens segiisdag för har bara sovit två timmar inatt..
Åkte till donken igårkväll med berivan och sen hamnade vi hos henne och kollade på en lång film som var riktigt ledsam.
Det var en sann historia men kommer inte ihåg vad filmen heter. Det handlade iaf om en kvinna som lämnar sin pojke hemma medan hon var på jobbet, när hon väl kom hem var han borta..  hon letade överallt men hittade honom inte, polisen kom dagen där på och sedan letade dom efter hennes son. Till slut får hon ett gott besked att de hittat hennes son, men hon märker genast att de tagit fel, det var inte hennes barn. polisen vägrar att ha fel och ser till att hon får massvis av problem medan hon vägrar att tro att det är hennes son. Haha berättade typ hela filmen nu, men grymt bra var den iaf!
Filmen slutade vid två på natten och så låg vi och pratade till halv fem, massa mys var det!
Har pluggat lite och ska nu lägga mig en stund. Ska ner till en lokal och träna med emelie sen på vår dans.
Har nämligen två dansuppvisningar på g med två olika danser, så detta måste sitta perfekt så man slipper oroa sig för att något ska gå fel, kommer bli riktigt kul!


So then it's all because of you

Baby you have become my addiction
I'm so strung out on you
I can barely move but I like it





life's gooood!

Shooohej!
har haft ännu en sån dära jobbig natt med konstiga drömmar, börjar bli ganska jobbigt nu..  jaja.
Har haft en lugn skoldag med att lyssna på treorna som redovisat sina projektarbeten, vissa var riktigt intressanta faktiskt och man fick mycket insperation.  Fick även tårta av en barnklass, god men blev för mycket haha.
Sitter och lyssnar på musik och bara tar det lugnt, ska plugga lite och sen iväg och sitta i kassan på zumban, sista drop in idag också.  Nej nu ska jag leta upp lite låtar och dunka lite.
puusss&hejseraleverpastejs!



älskar dig vännen ♥


strålande sol och ett glatt humör!

så tomt i sängen inatt när min sötnos inte låg bredvid, får svårt att somna.
Drömde värsta konstiga drömmarna och så vaknade jag och tänkte vända mig om för att hålla om honom, men så hade jag glömt att han inte var här, så det blev en stor besvikelse..
Skoldagen var ganska trög, har haft mina bus så dagen skulle gå snabbare, och det funkade också. Självklart så gjorde den underbara solen min dag, 15 grader i skuggan, det kallar jag vår!
Mötte upp min älskling på stan, åkte hem och sen var vi ute och gick med min saknade naima, längesen vi sågs!
Har legat och myst hela kvällen, och kollar skräckis såklart. Något som vi fått för oss att göra ganska ofta nu, han är för mys! Saknar honom redan, hans närhet.. Så jobbigt när jag inte har honom intill mig, en minut utan honom är jobbig, även om det låter ganska så konstigt. Förstår inte själv hur kär man kan bli, även om jag sagt det en gång förut, som jag nu märkt att jag hade fel. Det är nu, just i nuet som jag lever, inte sen, just nu och inte framåt.
Lyssnar på underbar musik och ska snart plocka lite i rummet så det blir lite ordning, på något sett så lyckas jag alltid slänga kläder över hela golvet..   vaknar upp på skoldagarna och vet inte vad jag ska ha på mig, provar lite och känner mig för vad jag är sugen på, kollar sen ut och märker att det antingen är för varmt eller kallt för att ha dom kläderna och byter sen om fem gånger till, säkert fler som känner igen det. haha, nej nu ska jag sluta tjata och göra lite nytta innan jag hoppar in i duschen för kvällen, nattti på er!



när kärleken är som bäst  ♥


låt tiden gå snabbare tack!

Hej!
Min helg har spenderats med min älskling, underbart!
Har precis städat huset, men självklart så blir folket som bor här aldrig nöjda, som vanligt hemma hos familjen karlsson.
Men så är det när man har en hund som aldrig kan sluta fälla, så får en annan ta den smällen med oooojjj jag glömde visst en liten tuss under soffan, wöööw (så blir det världens bråk där emellan) typ lite granna.
Kommer bli så skönt när man fått egen lägenhet, och det ska ske inom kort, bara skolan går lite snabbare.
Då kan jag leva på mitt egna sett, min livsstil! aja nu ska jag sluta tjura och ist försöka få upp min sötnos som somnat nu också, kanske ska ut och springa sen. han är bäst! ♥


vårkänslor!

Hejsantjollahoppsantoppsan!
Snacka om att vårkänslorna börjar bli starka, rusar i hela kroppen på mig!
Om det fortsätter att vara såhär fint väder så har min sötnos lovat mig att följa med ut och springa, och nu har han lovat också, haha! Skulle precis gå ner och hämta en film som vi skulle slå på nu innan jag ska iväg, och när jag väl kommer upp glad som en liten flicka så hör jag någon som ligger och snarkar, känner ingen som kan somna så snabbt, på en minut liksom..
så tänkte att jag sätter mig här en stund, vill inte väcka honom för han är så söt när han sover, ska nog gå in snart och bara ligga och stirra på honom tills han vaknar, om han nu vaknar med tanke på hur djupt han sover, höhö.
pffft, en snarkning hördens från rummet nu, min lilla gris!



älskade sommar, komsikomsi!

Cause you're amazing

tuddelluu!
Dagen började med att ha hand om en klass på rävåsen, så underbara barn vill jag lova, hela högen!
Åkte hem och sov några timmar, har legat om en frusen fiskpinne rättare sagt.. men blev bättre efter två timmars sömn.
Gick ner och hämtade en nyckel, ska nämligen börja träna en gång i veckan lite extra för att utvecklas i raggan, kommer bli grymt bra till dansens dag får jag hoppas på! Sitter och lyssnar på Bruno Mars låtar, om man tänker efter på vad vissa utav hans låtar handlar om på svenska så skulle det låta ganska så kasst. men några är allt bra!
Ska packa lite, sen iväg till zumban, sista onsdagspasset för mig denna termin, och nästa torsdag är det den allra sista på hela terminen, känns ledsamt men då kommer jag ha mer tid till annat. Har lite planer inför nästa termin när det gäller dans, nervös, men det kommer nog gå jätte bra..  men det kommer ut när allt är klart!
Blir att övernatta hos mitt hjärta inatt också, fick ett sms för inte så längesen att han skulle laga mat åt mig, världens sötaste. Har även köpt en liten present till honom bara för att han är så underbar!  


slår till med en het bild på mig och min willyskompis


Energikick på högsta nivå!

tjollahoppsan!
Äntligen, har jag inskaffat mig en ny header. Tack till min bästaväns söta syster som alltid ställer upp, titta även in på hennes blogg på http://cristaux.blogg.se/  yes!
Så nu kan jag lova er att jag blir mer uppdaterad här!
Dagen började ganska så segt, steg upp som en vandrande pinne med håret åt alla håll. Tog på mig träningskläderna och for till dansen, och självklart började huvudet spela ett fnatt så jag sjukanmälde mig efter halva skoldagen, dock så mår jag  konstigt nog jätte bra nu, bättre en någonsin!  måste ha varit min sötnos till pojkvän som piggade upp mig, han får mig alltid på bra humör, hur långt ner i botten jag än är!
Funderar på att göra något som jag inte gjort de närmaste åren jag kan minnas, ta på mig joggingskorna och ta en springtur. Och så har gao lovat mig att följa med när det blir varmare ute, så måste få upp kondisen lite innan så jag slipper skämmas, haha!
har också kommit på nu att jag använder samma bildet hela tiden, måste nog ta fram min dammiga kamera och inskaffa lite nya, men fan viktigare & roligare saker finns! :D
Älskar vädret, älskar mina vänner & älskar en person som tagit mig med storm, min vackra pojk!


en sån hära cool tandborste önskar jag mig, ska kolla med tandläkaren om man kan få en specialare bara för att jag är så dutti på att borsta tänderna!


make my dreams come true

hola! Har haft världens mysigaste helg med världens mysigaste pojkvän, tanken på honom får mig att rysa.
Har ställt mig samma fråga i flera dagar nu, hur kär går det att bli egentligen? Tror jag spricker av alla underbara känslor för honom snart! fan vad underbar han är, går inte att sätta ord för det!
Precis kommit hem efter en långpromenad, kändes som om det behövdes. Är inne i en sån dära period med too much time for thinking. Men nu är jag på fötterna igen, ska gå ner till frysen och hämta upp gladdpaketet och sen sätta mig vid tvn.
Nattii

Dagens låt:
Ne-Yo - His Mistakes



RSS 2.0